این هفته، با آغاز فصل دوم درآمدها در آمریکا، سرمایه گذاران بر نتایج داده های شرکتها تمرکز خواهند کرد. در راس اخبار نرخ تورم آمریکا، شاخص های رشد تولید ناخالص داخلی GDP چین و انگلستان و تصمیمات سیاست های پولی کانادا و نیوزلند، برای به روزرسانی بهبود اقتصاد جهانی حایز اهمیت می باشند.
در آمریکا،شروع فصل درآمدها و داده های نرخ تورم در مرکز توجه معامله گران قرار دارد. انتظار می رود که درآمدهای فصل دوم برای S&P 500، همراه با رشد 5.7% باشد. پیش بینی می شود که نرخ تورم سالانه به 8.8% ، که بالاترین سطح از دسامبر 1981 است، افزایش یابد ؛ که عمده دلیل آن هزینه های نرژی است. با این وجودف انتظار بازار برای تورم خالص برای سومین ماه، کاهش 5.8% از سطح 6% می باشد.بر اساس پیش بینی ها شاخص خرده فروشی می تواند دوباره احیا شود و احتمال میرود که شاخص تولید انبوه در ماه ژوئن با کاهش رشد مواجه شود. این در حالی است که پیش بینی برای شاخص انتظارات مصرف کننده میشیگان رسیدن به رکورد پایین ترین سطح در این ماه است. دیگر اخبار مهم شامل: شاخص خوش بینی تجاری NFIB، انتظارات تورمی مصرف کننده، شاخص قیمت تولید کننده، قیمتهای واردات و صادرات، فهرست های تجاری و شاخص تولید NY Empire State می باشند.

در کانادا، با توجه به این که نرخ تورم در سطح بی سابقه از سال 1983 قرار گرفته است، انتظار میرود که بانک مرکزی کانادا نرخ بهره را برای چهارمین بار متوالی به 75 واحد برساند.
در بریتانیا، پیش بینی می شود که داده های رشد تولید ناخالص داخلی ماهانه GDP، نشانگر کاهش رشد اقتصادی در ماه می باشد. بر اساس پیش بینی هاف شاخص تولید صنعتی احتمالا نسبت به ماه قبل بدون تغییر گزارش شود؛ و خروجی های تولید به صورت جزیی، پس از سه ماه افت متوالی، احیا شود. معامله گران با دقت تراز تجاری خارجی، داده های ساخت و ساز و شاخص خرده فروشی BRC را زیر نظر خواهند گرفت.
در آلمان، به دلیل وابستگی این کشور به منابع گاز طبیعی روسیه و افزایش های احتمالی هزینه های انرژی، شاخص اعتماد به اقتصاد آلمان احتمالا در ماه جولای دوباره با کاهش روبرو خواهد شد. دیگر داده های مهم شامل: تراز تجاری و تولید صنعتی منطقه یورو؛ داده های نهایی تورم و قیمت های عمده فروشی آلمان و نرخ بیکاری و فعالیت های صنعتی ترکیه می باشد.

این هفته برای چین هفته پر خبری خواهد بود ؛ چرا که تعداد زیادی از اخبار مهم اقتصادی این کشور منتشر خواهند شد..مهم ترین داد ها شامل شاخص رشد تولید ناخالص داخلی GDP برای فصل دوم در روز جمعه است، که حاکی از این موضوع خواهد بود که تا چه حد قرنطینه های سخت و طولانی، رشد اقتصادی را مختل کرده است. گزارشات این هفته چین همچنین شامل: شاخص خرده فروشی، تولیدات صنعتی، دارایی های ثابت سرمایه گذاری وامهای یوان جدید می باشد.

در استرالیا، توجه معامله گران عمدتا بر داده های بازار کار این کشور متمرکز خواهد بود؛ چرا که این گزارشات تاثیر مهمی در ارزیابی اقدامات بانک مرکزی استرالیا برای چشم انداز سیاست های پولی خواهد داشت. شاخص انتظارت تجاری NAB و انتظارات مصرف کننده Westpac نیز برای این کشور منتشر خواهد شد. در کشور همسایه نیوزلند نیز ، بانک مرکزی احتمالا برای ششمین بار متوالی نرخ بهره را 50 واحد افزایش خواهد داد.
در ژاپن هم توجه سرمایه گذاران بر داده های سفارشات ماشینی و شاخص Reuters Tankan متمرکز خواهد بود.